Handsprit 70%, 1L

249 kr

1L

Handsprit 70% 1L

I lager

Fri frakt när du beställer för minst 500kr

  • Disc Hemleverans till dörren
  • Disc 14-dagars returrätt
  • Disc Prisvärda produkter
Betala säkert med Klarna
  • Visa Card
  • MasterCard
  • Klarna Payment
Artikelnr: 6733 Kategorier: ,

Beskrivning

Handsprit 70% är en vanlig produkt som används för att rengöra och desinficera händerna. Alkohol är den aktiva ingrediensen i handsprit, och en alkoholhalt på minst 70% är nödvändig för att effektivt eliminera virus och bakterier. Handsprit är en viktig del av vår dagliga rutin för att minska risken för smittspridning.

Handsprit 70% är en effektiv lösning för att desinficera händerna, eftersom det är en snabb och enkel metod som inte kräver vatten eller tvål. Det är särskilt användbart när man inte har tillgång till handtvätt, som exempelvis när man är på resande fot eller befinner sig på platser där det inte finns möjlighet att tvätta händerna på traditionellt sätt.

För att använda handsprit, applicerar man en tillräcklig mängd handsprit på händerna och gnuggar sedan händerna tills handspriten har torkat. Det är viktigt att använda tillräckligt med handsprit för att uppnå effektiv desinfektion, och det är också viktigt att undvika att torka av händerna efter applicering.

Handsprit 70% är också en ekonomiskt fördelaktig lösning eftersom en liten mängd handsprit räcker för att desinficera händerna. Det är också en miljövänlig lösning eftersom det inte kräver vatten eller papper för att torka händerna.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.